søndag 27. januar 2013

Lørdag 26.01.2013 - etter lunsj.


Siden vi nesten bare skal spise indisk mat retsen av turen gikk vi og spiste lunsj på KFC (Kentucky Fried Chicken) sammen med Ellen og Trygve, hvor det var tunghørte/døve som arbeidet. Noe vi satt stor pris på, at også de får en mulighet til arbeid. Dermed skilte vi lag med Trygve og Ellen og ble med 10 menn hjem for å kjøpe skjerf til Elise i en luguber liten bakgate...  Noe som gikk ganske så flott! Så ble det brillejakt, og solbriller til 200 rupee, noe som tilsvarer ca 20 norske kr. Kupp! På Oxford Bookstore traff vi på Rick, som viser seg til å være Elises nye ektemann. Enda noen rupee ble svidd bort før vi snudde nesa tilbake mot hotellet. 

Kl 18:00 tok vi taxi til restauranten Makumba, med livet som innsatt - taxi turen altså. Det startet med en u-sving i motsatt kjørebane, litt rygging før det bar inn i en liten sidegate som ar tjokka full av folk og motgående biler + effektive fartsdempere. Med hjertet i halsen ramlet vi ut av bilen (2, 3 med sjåfør foran og 5 bak) og nøt en ganske så god middag etterpå. 




Vel tilbake på hotellet samlet vi oss og gikk igjennom dagens positive og negative sider og opplevelser! Noen ble sittende nede i fellesstua med andre gikk opp å vasket tøy... i ei bøtte.







Hilsen oss på rom nummer 8!! 
- Silje, Ingrid, Ananda, Line og Elise :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar