mandag 3. februar 2014

Rundlurt i Dumka

Hei, alle folk i nord!
I dag har vi besøkt en skole og lært barna om Norge og hva vi oppe i nord driver med på fritid, skole og   hvordan mat vi spiser. I tillegg til alt dette har vi også erklært blåklokke som vår nye nasjonalblomst og elg som vårt nasjonaldyr. Det var også veldig spennende å høre om hvilke frukter vi hadde i Norge og hvem av oss som hadde facebook. De slapp oss heller ikke ut av klasserommet før vi hadde sunget minst en sang og gitt dem autografen på minst to bøker.






Vi var også på besøk hos den lokale radiostasjonen i Dumka, her hørte vi på historien til stasjonen og fikk en liten smakebit av hva som ble sendt på radiostasjonen. (Skjønte ikke noe, men tror det var bra.)





Etter radiostasjonen dro vi til byen for å handle inn til kvelden og for å se på livet i Dumka. Her var det som alle andre steder minst 20 personer som ville ta bilde med oss og som ville håndhilse en nordmann. Så det tok litt ekstra tid å handle snop og klær... Pluss at engelsken til noen selgere førte til at man måtte kjøpe en hel rull med potetgull istedenfor de 2 posene man egentlig skulle ha. Det de da kaller å lure folk her tilsvarer ca. 10 kr. i Norge, så dere foreldre som leser dette kan bare ta det rolig... Vi trenger ikke mere penger (ENDA). Skriver inn kontonummer i et senere innlegg.


Alle er fremdeles venner og vi gleder oss til flere fine opplevelser!


Og der er villsvin i hagen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar